Fotoalbum

De meest gebruikte onderdelen van een KidzSite zijn de online fotoalbums. In een fotoalbum kun je heel eenvoudig een serie foto's van jouw kindje overzichtelijk bij elkaar online bewaren.
Geef het fotoalbum een logische naam of bewaar al jouw foto's van een bepaalde periode in één album.
De naamgeving van jouw album bepaal je helemaal zelf, maar mocht je jezelf na verloop van tijd bedenken dan is deze uiteraard eenvoudig aan te passen.
Een groot voordeel van het online bijhouden van een fotoboek is natuurlijk dat dit fotoalbum op elk moment van de de dag, overal ter wereld online kan worden bekeken en bijgewerkt.
Familie en vrienden kunnen de ontwikkelingen van jouw kindje dus altijd volgen.


Prive fotoalbum

Onder de "Privacy instellingen" van een persoonlijke KidzSite voor jouw kindje kun je eenvoudig aanvinken of deze KidzSite openbaar wordt of dat alleen vrienden of bezoekers met een speciaal wachtwoord de KidzSite mogen bekijken. Indien je er voor kiest jouw KidzSite voor iedereen toegankelijk te maken heb je overigens nog steeds de mogelijkheid om per fotoalbum aan te geven of het fotoalbum privé is. Je kunt zo dus per fotoalbum bepalen of de foto's in het album wel of niet voor openbaar toegankelijk zijn.
Reactie op foto's toestaan

Onder de "Berichtinstellingen" van jouw KidzSite kun je als eigenaar aangeven of het plaatsen van reacties door bezoekers is toegestaan. De beschikbare opties waarbij een bezoeker een reactie kan plaatsen zijn: het dagboek, fotoalbum en bij filmpjes.
Je kunt bovendien aangeven of je een notificatie wilt ontvangen nadat er een nieuwe reactie is geplaatst in één van de hierboven benoemde onderdelen. Het ontvangen van een notificatiemail is daarnaast ook instelbaar voor een nieuw toegevoegd vriendje in het vriendenboek of een nieuw bericht in het gastenboek.
Je wordt op deze manier altijd direct op de hoogte gesteld van de door bezoekers toegevoegde aanvullingen op de KidzSite van jouw kindje.


Bewaarservice, leuk aandenken voor later!

Bij KidzSite heb je de mogelijkheid om jouw site in zijn geheel offline te bewaren. Je kan de website van je kindje downloaden en op je eigen computer opslaan of hem op een CD-rom branden of memorystick zetten. Zo kan je ook jaren later de website nog eens bekijken, samen met jouw kindje "Kijk dat was jij als kind". Het downloaden van de website kan op ieder gewenst moment.

Aanmelden KidzSite

Nog geen KidzSite? Meld je dan nu aan voor ee GRATIS KidzSite. Gun jouw kind jullie herinneringen en laat deze niet verloren gaan. Van je zwangerschap, van dat bijzondere eerste levensjaar, van wat je maar wilt. Bij kidzsite.nl is het mogelijk om op je eigen manier een website over jouw trots te maken en bij te houden. Binnen 1 minuut beheer je al eenvoudig en gebruiksvriendelijk jouw eigen kinder website.
Technische kennis is niet nodig!

Contact

Vul hieronder je gegevens in.

Verzenden